Tetovažu "kučka" Maradona posvetio djevojci

Bezobrazni Mali zeleni

Tetovažu "kučka" Maradona posvetio djevojci

Najbolji fudbaler svijeta svih vremena prema izboru navijača, Diego Armando Maradona, počastio je sebe novom tetovažom, a posvetio ju je svojoj djevojci. 

Burna je veza između najboljeg argentinskog fudbalera svih vremena i njegove izabranice Rocio Olive. Koliko je burna nedavno je posvjedočio i video snimak koji je procurio u javnost, a na kome Maradona u pripitom stanju tuče svoju djevojku. Ipak, nedugo zatim je uslijedilo je pomirenje i neprimjereni izljevi "nježnosti" u bazenu.

Pomenuti dvojac opet je u ljubavi, a svoju vezu su nedavno krunisali i tetovažama, na podlakticama su ispisali svoja imena. Ali ne bi Maradona bio Maradona da tokom praznika nije uradio novu, na grudima, koju je takođe posvetio djevojci.

Nisu u pitanju srca, ljubavne strijele, niti bilo šta slično. U pitanju je riječ "perra" - kučka!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.