The Rock pozvao grčku zvijer na duel: "Ubio" bih ga!
The Rock je jedan od omiljenih kečera svih vremena, a veliku karijeru je izgradio u glumačkim vodama (Foto: EPA)

Zanimljiv izazov

The Rock pozvao grčku zvijer na duel: "Ubio" bih ga!

M. Šljivak

Dwayne “The Rock” Johnson pozvao je zvijezdu Milwaukee Bucksa Giannisa Antetokounmpoa na zajednički trening, ali i na tekilu.

Giannis je nedavno otkrio kako je veliki fan legendarnog kečera, a trenutno jedne od najvećih zvijezdi Hollywooda. Istakao je kako bi rado trenirao s njim i izazvao ga je na trening.

The Rock je naravno pristao, te je i on pozvao grčku zvijer na žestok trening.

"Ubio bih ga", napisao je Johnson na Twitteru aludirajući na trening, te je dodao:

"Volim ovog čovjeka. Upravo je zbog ovoga NBA zvijer i zato su Bucksi broj jedan na Istoku. Ali, ovo sigurno ne želiš, jer ću ti začepiti usta naredne sedmice. Idemo trenirati i uživati u tekili nakon toga", napisao je The Rock.

Giannis igra košarku karijere

Sa visinom od 211 centimetara i rasponom ruku od 221 centimetra grčki košarkaš apsolutno dominira ove sezone. Za protivnike je nezaustavljiv i njegove brojke su zaista nejverovatne.

Riječi The Rocka da Bucksi nisu uzalud prvi na Istoku su sasvim tačne. Antetokounmpo je čovjek koji ih vodi sa prosjekom od 26 poena, 12.5 skokova i 1.6 blokada po meču.

Njegov napredak je nevjerovatan. Fizičke proporcije nisu realne za jednog čovjeka i zaista ga je nemoguće čuvati, posebno jedan na jedan.

Grčki košarkaš je u prethodna dva mjeseca osvajao nagradu za najboljeg igrača Istočne konferencije, a gledat ćemo ga i na NBA All Staru, jer je trenutno igrač sa najviše glasova u ovoj konferenciji.

Zašto je to tako, pogledajte u videu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi