Timoščuk naljutio Riberyja: U tunelu mu pokvario frizuru

Nasri je uživao

Timoščuk naljutio Riberyja: U tunelu mu pokvario frizuru

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Francuske danas je savladala Ukrajinu sa 2:0, pa je na taj način došla na korak do plasmana u četvrtfinale.

Galski pijetlovi su bili bolji tokom cijelog susreta i sasluženo su slavili, a treba naglasiti da je bilo veoma zanimljivo i u tunelu prije izlaska igrača na teren.

Naime, Ukrajinac Anatolij Timiščuk pozdravio se sa klupskim kolegom s druge strane Franckom Riberyjem. Nakon što su izmjenili koju riječ Timoščuk je pomilovao Riberyja po kosi, što se francuskom reprezentativcu nije svidjelo, a njegov saigrač Samir Nasri je uživao.

Pogledajte ovaj zanimljivi video.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.