To je fanatik: Englez sinu dao ime Dejan!

Zanimljiva priča iz porodilišta

To je fanatik: Englez sinu dao ime Dejan!

Jedan navijač Liverpoola je večeras imao najljepšu noć u životu.

Zbog poroda supruge, navijač je bio onemogućen biti na Anfieldu i navijati za svoj klub, ali je utakmicu srčano pratio iz bolnice.

Nakon Lovrenovog gola, ovaj mladić nije mogao sakriti emocije, a prava radost uslijedila je nekoliko minuta kasnije kada je postao otac.

Koliki je zaljubljenik u Liverpool dovoljno govori informacija koju prenose brojni britanski mediji - Navijač je svom novorođenom sinu dao je ime Dejan, i vjerovatno je prvi u nizu fanatika koji će učiniti isto u narednim danima.

Definitivno, uspomena na senzacionalno izbacivanje Dortmunda će ovoj porodici ostati u sjećanju do kraja života.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi