Tokom Igara PornHub i Tinder povećali promet za 400 posto
Lindsay Vonn: Tražila dečka na Olimpijskim igrama

Očijukanje sa sportistima

Tokom Igara PornHub i Tinder povećali promet za 400 posto

Web stranica za odrasle PornHub i aplikacija za traženje potencijalnih partnera Tinder objavili su da je tokom Zimskih olimpijskih igara u PjongČangu njihov promet porastao za 400 posto.

Posjetitelji ove stranice i korisnici aplikacije kombinirali su svoje aktivnosti s praćenjem nekih od najboljih svjetskih sportista, a među popularnijima su ove zime bili snowborderi, piše britanski The Sun.

Tinder je izvijestio kako je njegova upotreba u Južnoj Koreji porasla za 348 posto od početka Olimpijskih igara. Vjeruje se da su muškarci snowboarderi najpopularniji na daterskoj aplikaciji i to sportaši iz Velike Britanije, Sjedinjenih Država i Švedske.

PornHub je zabilježio veći promet od 85 posto u zemlji domaćina Igara - unatoč zabrani pornografskih web stranica u Južnoj Koreji.

Olimpijska pretraživanja na stranici porasla su za oko 561 posto diljem svijeta, a pretraživanja u Južnoj i Sjevernoj Koreji porasla su za 38 posto.

Možda nije iznenađujuće, pretraživanja za pojam "nude Olympics" skočila su za nevjerojatnih 1.801 posto.

Gledaju se, znači, Olimpijske igre...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi