Tošić otkrio da li je prevario svoju suprugu Jelenu Karleušu
Foto: EPA

Oglasio se igrač Bešiktaša

Tošić otkrio da li je prevario svoju suprugu Jelenu Karleušu

Endin Čaušević

Srbijanski fudbaler Duško Tošić našao se u centru pažnje turskih medija koji su ga optužili da je prevario svoju suprugu Jelenu Karleušu.

Tošić je proteklog vikenda bio na zabavi u jednom od istanbulskih restorana, a kada je napuštao restoran u ranim jutarnjim satima s njim u automobilu bila je zanosna manekenka Marija Andonovska. Turski mediji su objavili da je Tošić prevario suprugu s ovom manekenkom nakon čega je nastao pravi haos.

Iako je Tošić poznato po tome da se rijetko oglašava u medijima ovog puta je bio primoran dati izjavu i objasniti šta se zapravo desilo. Igrač Bešiktaša izjavio da je sve ispalo glupo, te da nije prevario svoju suprugu.

"Poznato je da ne dajem izjave, ali sada moram reći ono što imam. Ovo je sve ispalo glupo. Svi smo bili u tom restoranu moj drug Erol i još dva prijatelja. Erol je u vezi s tom djevojkom i zajedno smo se mojim automobilom vraćali kući. Naravno da ovo neće poljuljati moj brak s Jelenom jer nema razloga za to. Jelena je znala šta se dešavalo i nema potrebe da sad ulazimo u detalje", rekao je Tošić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi