Fudbaleri koji su transplantacijom kose promijenili svoj izgled - to možete i vi!

Fudbaleri koji su transplantacijom kose promijenili svoj izgled - to možete i vi!

Sponzorski tekst

Nogometne zvijezde, u posljednje vrijeme sve više brinu o svom izgledu, veliki su zavodnici, a neki od njih su, poput Davida Beckhama, postali i prave modne ikone. Neki od profesionalnih fudbalera odlučili su se obaviti zahvat transplantacije kose i to metodama koje su odnedavno dostupne i u BiH.

Transplantacija kose više nije bauk, primjetili ste to i među vašim prijateljima a i nogometne zvijezde ne libe se uraditi zahvat koji im podari sasvim novi izgled njihove frizure. Tu fascinantnu promjenu vidjeli smo i na primjeru našeg Miralema Pjanića.

Naš Miralem naravno nije jedini fudbaler koji se odlučio “nabaciti novi friz”. Wayne Roney nekada jedan od najpoznatijih i najboljih igrača svijeta nakon transplantacije kose kazao je da je to jedna od boljih odluka koje je donio u životu.

I na Svjetskom prvenstvu u Kataru nastupiće neki od igrača koji su izvršili transplantaciju kose, jedan od najpoznatijih je Xherdan Shaqiri reprezentativac Švicarske.

U čemu je tajna?

Da bi zahvat transplantacije kose bio uspješan izuzetno je bitno pravilno odabrati kliniku na kojoj će zahvat biti obavljen. U posljednje vrijeme na tržištu je mnogo onih koji nude tu uslugu ali rijetki su oni koji je obavljaju profesionalno i sigurno. Jedna od klinika za koju se s razlogom smatra da je među najboljim na svijetu posluje u Sarajevu. Radi se o klinici VatanMed koja se transplantacijom kose bavi više od 15 godina u 22 zemlje svijeta.

Povodom Svjetskog prvenstva onima koji popune formu ispod klinika nudi i specijalni popust.

 

I fudbalski treneri nisu ostali imuni na zahvat kojim su rekli zbogom ćelavosti. Još 2007. godine Antonio Conte, danas trener Chelsea uradio je veoma uspješnu transplataciju kose.

Od tada do danas metode transplatacije kose mnogo su uznapredovale. U klinici VatanMed Sarajevo rade se one najmodernije i najpopularnije na svijetu, DHI, FUE i Sapphire FUE. Više o metodama transplatacije saznajte ovdje. Kada spominjemo fudbalske trenere napomenućemo da je i Jirgen Klop sadašnji trener Liverpoola uradio trasnplataciju kose.

Da li je transplantacija kose pristupačna samo slavnim i bogatim?

Apsolutno ne! Možda već u svome okruženju znate nekoga ko je uspješno obavio zahvat. U klinici u Sarajevu VatanMed je obavio stotine uspješnih zahvata. U klinici smještenoj u Importanne centru obavljeni su zahvati koji su promijenili izgled frizura mnogih Bosanaca i Hercegovaca ali i građana Hrvatske, Crne Gore, Njemačke, Srbije, Francuske… Cijena transplantacije kose pristupačna je svima, a u klinici VatanMed broj transplantiranih folikula ne diktira cijenu. Ona je jedinstvena za sve klijente i svi dobijaju maksimalan broj graftova.

Ukoliko vam nedostatak kose predstavlja problem, čini vas nesigurnim, možda i nesretnim jednim pozivom ili porukom možete započeti svoju transformaciju.

Javite se za besplatne konsultacije na WhatsApp ili Viber broj +38762601444, +38761209700, +38761250020, kliniku možete kontaktirati i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.