Treću godinu za redom Roll to Sarajevo Soul

Treću godinu za redom Roll to Sarajevo Soul

Sponzorski tekst
Teme:

Treću godinu za redom BURN i Sarajevo City Centar Vas pozivaju na "Roll to Sarajevo Soul", regionalno okupljanje predstavnika Rolerblading, BMX, Skatebording scene.

U subotu 20. septembra na trgu ispred Sarajevo City Centra imacete priliku vidjeti nevjerovatnu postavku Skate parka i plesnog podija na kojoj ce Vas svojim vratolomijama zabaviti vrhunska ekipa BIH rolera i skater, te kao i proteklih godina gosti iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Za dodatnu dobru zabavu pobrinut ce se Sarajevski DJ Zlijay aka Mixmaster Zlee, a za dobru energiju i osvježenje Burn. Snowboard klub «FreeStyle» uz podšku Burn Energy Drink, Sarajevo City Center Antena Sarajevo radija te mladim timom dizajnera iz Purple Key kompanije treću godinu zaredom organizuje otvoreno takmičenje "Roll to Sarajevo Soul".

Takmičenje se odvija u tri discipline: Skatebodingu, Rolerblading, BMX. Prijave do 13 sati. Time table eventa će biti naknadno objavljen! Nagrade za najboljeg skatera i rollera dodjeljuju BURN i Freestyle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.