115 miliona je 'nestalo' - Pogrešna žena i život u luksuzu za ekspresan bankrot zvijezde
Bogatstvo NBA zvijezde isparilo je u veoma kratkom periodu

Trevor Ariza nema novca

115 miliona je 'nestalo' - Pogrešna žena i život u luksuzu za ekspresan bankrot zvijezde

Midhat Šljivak

Nekadašnji NBA košarkaš Trevor Ariza (37) zatražio je od suda smanjenje alimentacije koju isplaćuje bivšoj supruzi Bree Anderson s kojom ima dvoje djece. Bree živi na visokoj nozi, pa je 115 miliona zarađenih tokom karijere gotovo nestalo, a troškovi na mjesečnom nivou su mu ogromni.

Trevor Ariza je profesionalnu košarku igrao skoro 20 godina. U tom periodu je od ugovora zaradio 115 miliona dolara, no život na visokoj nozi i veliki izdaci koje je imao sa suprugom Bree Anderson skupo su ga koštali.

Ariza je trenutno u fazi razvoda sa odmetnutom suprugom koja je oduvijek živjela na visokoj nozi. Nije željela prstom mrdnuti i imala je pomoćnike i sluge za apsolutno sve svakodnevne aktivnosti.

Nesretni Trevor je to sve plaćao. Međutim, novca je nestalo i on više ne može plaćati alimentaciju od 13.000 dolara mjesečno, koliko Bree traži.

[instagram]https://www.instagram.com/p/COkpQtTAIlr/[/instagram]

Ariza je zatražio od suda da alimentacija bude najniža moguća.Kao razlog je naveo da ne može više priuštiti život na visokoj nozi i da nema prevelika mjesečna primanja.

Oglasi

"Ariza i njegova odmetnuta supruga su usred teškog razvoda. Traži od njega ogromnu mjesečnu alimentaciju kako bi mogla nastaviti sa svojim raskošnim životom kojeg je imala tokom braka", pišu američki mediji i dodaje se:

"Tokom braka je imala privatne kuhare, ogroman broj pomoćnih radnika u kući, vozila je Rolls Royce, imala je brojna imanja i ogroman stan sa pet spavaćih soba i sedam kupatila".

Trevor njene hirove nije mogao više finansirati. Upao je u finansijske probleme i jednostavno nema novca da bi mogao plaćati sve, pa je od suda zatražio minimalnu isplatu alimentacije.

Ariza tvrdi da trenutno ima primanja od 4.000 dolara mjesečno od iznajmljivanja stanova koje ima, a mjesečni troškovi su mu ogromni.

On plaća hipoteku od 13.000 dolara, istu cifru izdvaja za alimentaciju, 14.000 plaća za automobile i 19.000 dolara za druge životne troškove.

Milionskih primanja više nema. 115 zarađenih miliona je gotovo nestalo i Ariza je prinuđen da skromnije živi nego što je to bio slučaj tokom karijere.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSZvcnCl8xB/[/instagram]

On je profesionalac postao 2004. godine. Izabran je kao 43. pik NBA drafta od New York Knicksa, a u karijeri je promijenio ogroman broj klubova.

Najupečatljivije nastupe imao je u dresu Los Angeles Lakersa s kojima je 2009. godine osvojio naslov prvaka, a u karijeri je na prosjeku od 10.4 poena po meču.

Top Komentari

hamdi kurtes
Ubi se konjino.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi