Trkači iz Sarajeva testirali Nike React – „Najkompletniju pjenu do sada“

Amortizacija, reaktivnost, lakoća i izdržljivost

Trkači iz Sarajeva testirali Nike React – „Najkompletniju pjenu do sada“

Sponzorski tekst

U Avalon Sports & Health Club u Sarajevu je 18.6. predstavljena je nova REACT tehnologija.

Benefite REACT tehnologije testirali su aktivni trkači, ljubitelji dinamike i izazova. Prisutni su imali priliku da se uvjere u lakoću pokreta, idealnu odzivnost, trajanje i osjećaj mekoće i lakoće u Novim Nike React patikama. Prijavljenim učesnicima priređeno je sjajno trkačko druženje, koje nisu narušili loši vremenski uslovi, a za najbrže učesnike pripremili smo Nike Epic React patike.

Nakon testiranja najnovijeg Nike React modela, zadovoljstvo nam je istaći pozitivne komentare i reakcije trkača, učesnika ovog trkačkog izazova. Prisutni su imali priliku da se uvjere u performanse i ekskluzivnost tehnologije od koje je model izrađen. Najspremniji učesnik je nagrađen novim Nike React modelom.

Iz Nike laboratorije izašla je najinovativnija tehnologija koja daje bolje rezutate od svih prethodnih modela i primjenjenih tehnologija. React amortizovanje je ekskluzivni Nike proizvod i razvijen je unutar kompanije Nike.

Riječ je o modelu za trčanje koji koristi tehnologije najviših performansi, na neprimijetan način. React pjena, fluidna geometrija i Flyknit (kod Epic modela) su korišćeni za kreiranje udobne, moderne patike za trčanje.

Ekskluzivne modele sa React tehnologijom možete pronaći samo u Nike Shopu (Sarajevo City Centar) u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi