Tuča na tribinama postala pravi hit: Debeljuca dobio batine, pa se kao lopta skotrljao niz stepenice
Tuče navijača postale su ozbiljan problem na NFL stadionima u Sjedinjenim Američkim Državama (Foto: Screenshot)

Luda scena

Tuča na tribinama postala pravi hit: Debeljuca dobio batine, pa se kao lopta skotrljao niz stepenice

Midhat Šljivak

Tuče na tribinama postale su svakodnevna pojava na NFL utakmicama, a posljednja u kojoj su učestvovala dva navijača Green Bay Packersa izazvala je veliku pažnju, posebno zbog debeljuce kojije dobio prave batine.

Navijački obračuni na tribinama tokom NFL utakmica postali su stalna pojava i često možemo svjedočiti zaista nevjerovatnim tučama.

Nije neobično da se posvađaju i sukobe navijači istog tima. Dokaz tome je scena s posljednje utakmice Green Bay Packersa gdje su se dvojica navijača ovog tima žestoko potukla na tribinama.

Obračun ovog dvojca postao je pravi hit. Mnogi ga dijele na društvenim mrežama, a razlog je debeljuca koji je dobio batine.

Ovaj nesretni momak sukobio se s očigledno mnogo snažnijim rivaleom. Pored činjenice da je dobio batine došlo je do bizarne scene.

Oglasi

Nakon udarca čovjek je odgurnuo debeljucu, a ovaj se poput lopte skotrljao niz stepenice te je izazvao podsmijeh mnogih fanova.

Mnogi su ostali i šokirani onim što su vidjeli. Nakon svega je debeljuca ustao i otišao je da razgovara sa čovjekom koji ga je istukao.

Shvatio je očigledno i on da nema previše koristi pokušavati išta više. Višak kilograma jednostavno mu ne pomaže u ovim obračunima, a i nema neke vještine kojima bi sve mogao nadoknaditi.

Naravno, ovakvim stvarima nikako nije mjesto na tribinama. Ipak, obračuni NFL navijača su sve češći i postaju ozbiljan problem.

Ni organi reda ne mogu smiriti ratoborne gledaoce. Uzalud su i suspenzije jer uvijek se neko drugi nađe da napravi pravi rat na stadionu.

Ovaj debeljuca će ovaj meč svojih Packera dosta dugo pamtiti.

Najnovije vijesti