Tuga na Kosovu: Preminuo Fadil Vokrri

Predsjednik Fudbalskog saveza Kosova

Tuga na Kosovu: Preminuo Fadil Vokrri

E. Čaušević

Predsjednik Fudbalskog saveza Kosova, Fadil Vokrri, preminuo je jutros od posljedica srčanog udara.

Ova vijest šokirala je javnost na Kosovu, a istu je potvrdio FS ove zemlje. Naime, Vokrriju je pozlilo na treningu nakon čega je završio u bolnici, ali su ljekari mogli konstatovati samo smrt od posljedica srčanog udara.

Vokrri se nalazio u jednoj teretani u Prištini nakon čega mu je pozlilo. Iako je hitna pomoć brzo reagovala na kraju nisu uspjeli da spase predsjednika FS Kosovo koji je preminuo u 57. godini života.

On je preko deset godina bio na čelu Fudbalskog saveza Kosova, a imao je i zapaženu igračku karijeru. Vokrri je igrao za Prištinu, Fenerbahče, Partizan, Nimes i Montlucon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije