Tukao ju je dečko, zarađivala od striptiza, a sinoć je bila najsjajnija zvijezda u očima Dončića

Cardi B privukla pozornost na All Star meču

Tukao ju je dečko, zarađivala od striptiza, a sinoć je bila najsjajnija zvijezda u očima Dončića

Edmir Škorić

Američka reperica Cardi B očarala je Luku Dončića, što je Slovenac priznao nakon All-Star meča kada su ga upitali ko mu je od silnih zvijezda u dvorani najviše skrenuo pozornost.

"Bilo je mnogo poznatih ličnosti pored terena i gledao sam ko sve sjedi tu. Najdraža zvijezda koju sam vidio pored terena? Definitivno Cardi B", poručio je Dončić.

Cardi B je američka reperica koja je odrasla u četvrti Bronxu u New Yorku, a zanimljivo da je u mladosti radila kao striptizeta i od toga je živjela.

Iako zahvaljujući roditeljima ima umjetničko ime Cardi, odnos s njima joj nikada nije bio sjajan, upravo zbog onoga što je radila u prošlosti, ali priznaje da ju je to spasilo od ulice.

Kada je došla na vrh slave, u njezin život ušao je reper Offset (27) koji je vrlo uskoro postao njezin suprug, a imaju zajedno i kćer Kulture. I njih dvoje su imali uspone i padove pa su se razišli nakon 15 mjeseci braka jer su se u medijima pojavile poruke u kojima je Offset pokušavao dogovorit seks u troje. Međutim, strani mediji su pisali kako se par ipak pomirio.

Inače, početkom prošle godine je ušla u povijest kao prva američka reperica koja je osvojila zlatni gramofon za najbolji rap album godine. Danas ima milijarde preglede na svojim pjesmama na YouTubeu, slavna je i bogata, ali prošlost je, kao što smo već napisali, bila burna.

Osim posla striptizete, suočavala se sa problemima u ljubavnom životu jer ju je bivši dečko Tommy maltretirao i tukao. Nakon što je prekinula s njim, probila se na muzičkoj sceni, a brojnim estetskim operacijama postigla je izgled koji joj je pomogao u izgradnju velike karijere.

Najnovije vijesti