Turbofolk zvijezda počastila fudbalera golišavim fotkama

Skandal u Srbiji

Turbofolk zvijezda počastila fudbalera golišavim fotkama

O. Lekić

Tabloidi u susjednoj Srbiji posljednjih nekoliko dana bruje o skandalu čiji su glavni akteri dvije slavne ličnosti iz te države.

Naime, u javnost su dospjele golišave fotografije Dare Bubamare, jedne od tamošnjih najvećih turbofolk zvijezdi, koje je pjevačica navodno slala svom suprugu.

Srbijanska žuta štampa ispitala je cijeli slučaj i došla do zaključka da su njene obnažene fotografije zapravo bile poslane reprezentativcu Srbije Filipu Kostiću, koji nastupa za Stuttgart.

"Dara se u ranim jutarnjim satima dopisivala sa Filipom Kostićem. Oni su već neko vrijeme u kontaktu i fudbaler je taj koji je zadužen za osmijeh na njenom licu svaki put kada joj stigne poruka. Njih dvoje se često dopisuju jer Filip živi u Njemačkoj", rekao je za srbijanske medije jedan Darin blizak prijatelj, koji je razumljivo želio ostati anoniman.

Svoj komentar na dešavanja dao je i sam fudbaler Stuttgarta, koji je bio iznenađen i šokiran.

"Odakle vam ta informacija?! Je li vam to ona rekla, jeste li me pozvali u dogovoru s njom? Ja sam u karantinu i ne želim o tome pričati. Ako vas zanima nešto o fudbalu, rado ću vam odgovoriti", poručio je Kostić, koji je mahinalno otkrio da je u kontaktu sa poznatom pjevačicom.

Dara Bubamara se još uvijek nije oglasila povodom ovog skandala, a očekuje se da to učini u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.