Tužan izraz Suarezovog lica nakon sjajne asistencije

I to se dešava

Tužan izraz Suarezovog lica nakon sjajne asistencije

Adnan Beganović

U prijateljskom susretu Liverpool je danas savladao Melbourne rezultatom 2:0, a najzanimljiviji detalj na susretu desio se u drugom poluvremenu, odnosno prilikom drugog pogotka engleske momčadi.

Naime, urugvajski reprezentativac Luis Suarez, sjajno je petom asistirao Lagu Aspasu za drugi pogodak Redsa, no nije bio radostan bog toga.

Na Suarezovom licu, uprkos sjajnoj asistenciji, nije se vidjelo zadovoljstvo, a engleski mediji navode da je razlog za takvu njegovu reakciju Liverpoolova odbijenica Arsenalu, koji je za Suareza ponudio 40 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.