NBA zvijezda nije u formi, a razlog leži u bivšoj dadilji koju odnedavno mrzi većina Amerikanaca

Katya je kriva za pad njegove forme

NBA zvijezda nije u formi, a razlog leži u bivšoj dadilji koju odnedavno mrzi većina Amerikanaca

E. Škorić

Miami Heat ove sezone ne igra kao prošle, pa mnogi ih ne vide daleko.

Iako su igrali veliko finale NBA lige prošle sezone, ove imaju omjer 30-28 i sedmi su na Istoku, ali prema prikazanim igrama, ne izgleda kao da Dragić, Butler, Adebayo i društvo mogu ponovo doći do završnice iako će vjerovatno "upasti" u play-off.

Takođe, razlozi Miamijeve slabe sezone leže u Tyleru Herru, talentovanom šuteru koji ne igra na nivou od prošle sezone. Mediji u SAD-u tvrde da je za sve kriva nekadašnja dadilja, danas manekenka Katya Elise Henry.

Nekadašnja dadilja, danas manekenka i influencerica, ali i fitness instruktorica u vezi je sa NBA zvijezdom, a navodno je već neko vrijeme i trudna. Sve to očito utječe na mladog košarkaša Miamija koji ne može u potpunosti da se fokusira na igre u dresu Heata.

Nedavno je Katya bila "progonjena" sa društvenih medija od većeg dijela američke javnosti zbog objava protiv cjepiva.

Oglasi

"Nema cjepiva za HIV nakon 40 godina istraživanja. Nema cjepiva za prehladu. Nakon 100 godina istraživanja nema cjepiva protiv raka. Ništa. Tajanstveno se pojavljuje virus i u roku od godinu dana stvara se cjepivo i očekuje se da ga svi uzmemo. Ne hvala", napisala je ranije ove godine.

Što se Tylera Herroa tiče, on je ove sezone odigrao 47 mečeva i na prosjeku je od 15 poena, 4,9 skokova i 3,4 asistencije. U karijeri su brojevi nešto niži, pa je na 14,2 poena, 4,5 skokova i 2,8 asistencija u prosjeku po meču.

U Miamiju je drugu sezoni, a u trećoj sezoni će zarađivati najviše do sada - 5,72 miliona dolara. Ima samo 21 godinu, visok je 196 cm i dolazi sa Univerziteta Kentucky.

Oglasi