Tyson postao fan Suareza: On je zanimljiv dečko

Čelični Mike na Twitteru prati Suareza

Tyson postao fan Suareza: On je zanimljiv dečko

A. Haznadarević

Nevjerovatan potez Luisa Suareza u žaru borbe sa Chelseajevim defanzivcem Branislavom Ivanovićem kada je za ruku ugrizao Srbijanca, brzo je dospio u centar sportske javnosti, a s tim je u mnogome podsjetio na legendarnog boksera Mikea Tysona koji je imao sličan ispad.

Ono što je ispalo pomalo nevjerovatno je to što je sam Tyson na svom Twitter profilu počeo pratiti napadača Liverpoola, a upravo to je bio povod novinara American radija da potraži komentar bokserske legende:

 

"Ušao sam na Twitter i rekao "hej ovo je zanimljiv dečko, slijedit ću ga". Znate, on je ujeo nekoga, ali dešava se... Znate na šta mislim. Siguran sam da se pomirio sa igračem, baš kao i što sam se ja pomirio sa Evanderom te smo nastavili sa svojim životima", kazao je veliki Mike Aziz Tyson.

 

On je 1997. godine u žaru borbe ugrizao svog velikog rivala Evandera Holyfielda, koji je mnogo gore prošao od Branislava Ivanovića, budući da mu je Čelični Mike odgrizao komad uha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije