Tyson snima film: Potpuno ću se razotkriti

O tamnoj strani svog života

Tyson snima film: Potpuno ću se razotkriti

Adnan Beganović

Jedan od najboljih boksera svih vremena, Mike Tyson, koji je odležao zatvorsku kaznu zbog silovanja, najavio je snimanje filma o svojoj tamnoj strani života.

U razgovoru za The Sun Mike Tyson je priznao da su ga britanski navijači spasili od sigurne smrti jer je nakon bankrota 2003. godine za život zarađivao učestvujući na priredbama širom Velike Britanije na kojoj su mu navijači postavljali pitana, a on je na ista odgovorao bez dlake na jeziku.

Također je u razgovoru za britanski list najavio snimanje filma o svojoj tamnoj strani života.

"Snimit ću film o svom odlasku u zatvor, potpuno ću se razotkriti. Reći ću istinu. Kada sam imao novac bio sam najjadnija osoba na svijetu, a sada imam energiju i silan potencijal  da budem bolja osoba", izajavio je Tyson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.