U Čileu uhapšen brat Artura Vidala

Zbog ulične tuče

U Čileu uhapšen brat Artura Vidala

Samo što se smirio, pobjegao sa naslovnih strana i počeo pružati dobre partije u dresu Juventusa, Arturo Vidal se razbolio. 

Nakon što je zbog krajnika i groznice morao je da prenoći u bolnici, Čileanac je zadržan je na ispitivanjima, a kako sada stvari stoje biće pošteđen u susret protiv Verone, dok se potpuno ne oporavi. Nažalost po njega nije mu trebalo dugo da se njegovo ime ponovo nađe na novinskim naslovnicama i u centru pažnje medija, kako u njegovoj domovini Čileu, tako i u Italiji, ali ne njegovom krivicom.

Pored slabijeg zdravstvenog stanja Vidala nisu zaobišle ni loše vijesti iz domovine. Naime, njegov brat Sandrino je završio iza rešetaka. Obračun ispred kazina u popularnom ljetovalištu Vina Del Mar je završio loše, prava ulična tuča, sijevale su pesnice i flaše, a na kraju je stariji Vidal sa prijateljima završio u policiji.

Arturo je blizak sa bratom, za razliku od oca koji takođe ima probleme sa zakonom i hapšen je zbog posjedovanja kokaina, a priča se da je i učestvovao u mnogim mutnim poslovima. Otac slavnog fudbalera je napustio porodicu dok je Arturo bio mali i sada igrač Juventusa ne želi kontakt sa ocem, šta će se desiti sa bratom...znaće se u narednim danima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.