U Dallas stigla atraktivna košarkašica, da li bi Lukina djevojka Anamaria trebala da brine?

Njemica pojačala ženski tim Dallasa

U Dallas stigla atraktivna košarkašica, da li bi Lukina djevojka Anamaria trebala da brine?

E. Škorić

Navijači Dallasa s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone ženske verzije NBA lige.

WNBA trebala je početi 15. maja, ali je zbog pandemije koronavirusa takmičenje otkazano za neodređeno vrijeme, ali navijači ženskog ti
ma Dallasa jedva čekaju da krene.

Razlog je novo pojačanje, a riječ je o njemačkoj košarkašici Satou Sabally, koja je izabrana kao drugi pik WNBA drafta. Ne samo da su navijači oduševljeni zbog njenih kvaliteta i košarkaškog znanja, već i zbog njenog atraktivnog izgleda.

Njemicu je u novoj sredini dočekao njen sunarodnjak Maxi Kleber, a Satou bi uskoro mogla upoznati i ostale zvijezde Mavericksa, uključujući i Luku Dončića, što bi moglo da zabrine njegovu djevojku Anamariju Goltes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi