U porodici Kodro za Novu godinu imaju samo jednu želju

"Samo nam zdravlje daj..."

U porodici Kodro za Novu godinu imaju samo jednu želju

E. Čaušević

Nova godina dočekana je sinoć širom planete, a i bh.fudbaleri su odlučili u krugu porodice i prijatelja da proslave doček 2019. godine.

Bh. reprezentativac Kenan Kodro odlučio je da će 2019. godinu dočekati u krugu svoje porodice. Naš napadač je putem Instagrama objavio nekoliko fotografija, a dobio je dosta komentara iz Španije kada se na slici pojavio i njegov otac Meho Kodro.

U prošloj godini Kodro je često mijenjao sredinu, no bio je standardan u bh. selekciji. Sigurno da Kenan ima još mnogo toga da pokaže, no za Novu godinu je imao samo jednu jedinu želju.

"Samo nam zdravlje daj...", napisao je bh .napadač na Instagramu.

View this post on Instagram

Samo nam zdravlje daj..

A post shared by Kenan Kodro (@kenan_kodro) on

Top Komentari

Mr.Balboa
Tako je kenane!!!Dobar je ovo momak I fin!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi