U Sarajevu održan treći trening na otvorenom - "Izađi i treniraj"

Pod pokroviteljstvom Sport Visiona i brenda Nike

U Sarajevu održan treći trening na otvorenom - "Izađi i treniraj"

U subotu plato SCC-a u Sarajevu bio je centar dobrih vibracija. Po treći put održan je trening na otvorenom “Izađi i treniraj” čiji je glavni pokrovitelj Sport Vision i brend Nike.

Prema riječima Željke Jakovljević, marketing menadžera, ovo je prvi put da je ovaj trening organizovan pod pokroviteljstvom kompanije Sport Visiona, a treći put u Sarajevu.

Kroz projekat je prošlo nekoliko hiljada vježbača, a u Sarajevu je bilo preko 400 prijavljenih učesnika što predstavlja dobar rezultat jer se sve više ljudi okreće sportu i vježbanju, ali teži i pravom izboru odgovarajuće odjeće za trening.

Ove godine trener je bila i Lejla Šebić, koja je istakla važnost vježbanja prije svega za zdravlje, a potom i za fizički izgled i izrazila zadovoljstvom tako velikim odzivom učesnika. Pored Lejle trening su vodile i Mima Kamber, Ana Bavrka, Irma Bahtić i Marijana Podrug Arapović.

Na kraju treninga najsretnija učesnca čiji je broj izvučen dobila je na poklon patike. I ove godine obezbijeđene su bile majice i voda za sve vježbače. Ovo je treća godina kako se realizuje ovaj projekat i do kraja sezone preostao je trening u Mostaru koji će biti održan 29. septembra ispred Mepas Malla sa početkom u 14h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi