U Srbiji uhapšeni poznati fudbaler i popularni pjevač
Foto - EPA

Prekršili sva pravila

U Srbiji uhapšeni poznati fudbaler i popularni pjevač

Midhat Šljivak

Poznati srbijanski fudbaler Aleksandar Prijović uhapšen je danas u jednom hotelu.

Fudbaler saudijskog Al-Ittihada uhapšen je u 17 sati u kafiću hotela zbog kršenja policijskog sata, a pored njega u policiji je završio i poznati pjevač Radiša Trajković Đani, te njegova supruga.

Veselo društvo je prekršilo pravila policijskog časa, a pjevač je prekršio i obavezni karanten, te su na kraju uhapšeni.

Njima vjerovatno sada slijedi boravak iza rešetaka. Srbija je uvela oštre kazne za kršenje pravila tokom pandemije koronavirusa, a u ovom slučaju ćemo vidjeti jesu li pravila za sve ista.

Podsjetimo, nedavno je u centru pažnju zbog kršenja pravila bio i fudbaler Reala Luka Jović, koji je međutim uspio da se izvuče.

Top Komentari

vialli
Postajete ljigav portal. Izvještavaj e-sport,šah,snooker.. koga interesuju neke fufe i o****ne iz srbije?
2 3
E.Car
Znao sam da je Đani, nema ko drugi. U haps tako treba i kod nas isto.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti