Udaje se: Njemu je Serena rekla 'da'

Suosnivač društvene mreže Reddit

Udaje se: Njemu je Serena rekla 'da'

Američka teniserka Serena Williams odlučila je reći sudbonosno 'da' svom momku i suosnivaču društvene mreže Reddit Alixisu Ohanianu.

Serena je ovu vijest podijelili sa fanovima na društvenim mrežama te je napisala da se trenutno nalazi u Rimu, mjestu gdje su se njihove zvijezde podudarile.

"Sada je krug potpun. Za istim smo stolom gdje smo se prvi put upoznali, slučajno. Ali, ovog puta, namjerno - našim izborom. Na koljenima je izgovorio četiri riječi i rekla sam da", napisala je Serena Williams.

Ohanian se također oglasio preko društvenih mreža: 'Rekla je da', napisao je on. Ohanian važi za jednog od najmoćnijih ljudi na svijetu, a njegovo bogatstvo procjenju je se u milionima dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi