UFC ljepotica priznala: Silovali su me u srednjoj školi, bila sam blizu samoubistva

Paige VanZant otkrila šokantne detalje

UFC ljepotica priznala: Silovali su me u srednjoj školi, bila sam blizu samoubistva

Midhat Šljivak

UFC zvijezda Paige VanZant otkrila je kako je u srednjoj školi bila žrtva silovanja.

Bivša navijačica i vjerovatno najpopularnija borkinja u svijetu prošla je kroz životni horor, a svoju priču je predočila u knjizi koja je jučer izašla.

Silovana je u prvoj godini srednje škole kada je imala tek 14 godina.

"Bila sam jako usamljena osoba i odjednom se pojavila osoba za koju sam pomislila da želi biti sa mnom, da mi želi biti prijatelj. Dobila sam poziv na zabavu, tamo se dogodio seksualni napad koji me je potpuno prmijenio kao osobu. Napili su me. Pokušala sam se braniti, ali kao da sam bila zacementirana za tlo. Bila sam svjesna, ali tijelo mi je bilo mrtvo. Znala sam što se događa, ali nisam ništa mogla učiniti, nisam se mogla oduprijeti", rekla je VanZant.

Razmišljala je nakon svega da se ubije.

"O tome sam stalno razmišljala, jer nisam vidjela nijedan drugi izlaz. Osjećala sam nevjerovatnu bol. Nisam nikome ništa rekla o tome, čak ni roditeljima jer nisam htjela da se razočaraju uz mene. MMA je spasio moj život", rekla je VanZant.

Ova 24-godišnja ljepotica je trenutno na omjeru od sedam pobjeda i četiri poraza.

Top Komentari

MKB10F16
Kad drolja se pravi nevina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi