Uhvaćen sa prostitukama i drogom, ali sve poriče: Nema smisla izmišljati...

Menez se oglasio

Uhvaćen sa prostitukama i drogom, ali sve poriče: Nema smisla izmišljati...

Midhat Šljivak

Prije nekoliko dana objavljen je eksplicitan snimak nekada velike zvijezde francuskog fudbala Jeremjya Meneza.

Meksički mediji objavili su snimak na kojem se nalazi ovaj fudbaler u društvu prostitutke koja mu pleše u krilu, dok se oko njega nalazi kokain.

Ovaj video je izazvao veliku pažnju. Menez je nakon svega priznao da je uživao te noći u društvu lakih žena, ali tvrdi da drogu nikada nije probao.

"Ovaj video je snimljen prije pet mjeseci tokom odmora u Meksiku. Tvrdim da drogu nikad nisam probao, a to mogu pokazati doping testovi. Što se tiče žene na videu, to nije prostitutka. Nema smisla izmišljati priče koje se nisu desile, jer ćete brzo shvatiti da je to bilo samo opuštanje na odmoru", istakao je Menez.

Francuski fudbaler trenutno igra za drugoligaša Paris FC kojeg sa klupe predvodi Mehmed Baždarević.

U klub je doveden kao pojačanje nakon što je prošle godine imao težak period u Meksiku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi