Umjesto odmora kopa bunare: Subotić oduševio svijet

Želi da pomogne

Umjesto odmora kopa bunare: Subotić oduševio svijet

Endin Čaušević

U Njemačkoj trenutno traje zimska pauza, a Bundesliga se vraća početkom 2018. godine. Zbog toga mnogi fudbaleri su odlučili iskoristiti ovaj odmor da posjete neku od egzotičnih destinacija.

Svakodnevno na društvenim mrežama možemo vidjeti fotografije poznatih fudbalera koji uživaju u odmoru na Filipinima, Havajima, Bahamima, ali Neven Subotić je odlučio da tokom zimske pauze napravi nešto korisno čime je oduševio mnoge.

Naime, srbijanski fudbaler je nedavno pokrenuo akciju za izgradnju bunara u Etiopiji kako bi pomogao mnogim siromašnim ljudima. Svoj odmor Subotić je iskoristio da posjeti ovu zemlju, te pomogne u fizičkim radovima, odnosno kopanju mnogobrojnih bunara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti