UniCredit Bank: Iskoristi priliku za ljetnu praksu

UniCredit Bank: Iskoristi priliku za ljetnu praksu

Endin Čaušević

I ove godine UniCredit Bank nastavlja pružati priliku mladim ljudima, te je objavila poziv svim zainteresiranim studentima, koji žele steći svoje prvo radno iskustvo, da se prijave za plaćenu studentsku praksu u periodu od 07. do 09. mjeseca 2019. godine. 

Teoretsko znanje predstavlja temelj za budućnost, ali znanje koje se stiče praksom donosi mudrost i iskustvo koji su prvi korak ka uspješnoj karijeri.

Studenti koji posjeduju izvrsno akademsko postignuće, poznaju engleski jezik, te studiraju na Master studiju Ekonomskog fakulteta, a u periodu od 07. do 09. mjeseca ove godine su dostupni za rad, pozvani su da se prijave i steknu nova iskustva u dinamičnom okruženju banke.

Prijave za praksu u gradovima širom BiH su otvorene do 26.05.2019., a svi zainteresirani studenti svoje biografije mogu poslati na mail [email protected] sa naznakom "Za program Iskoristi priliku".

UniCredit Banka ovim programom plaćene prakse nudi mladima priliku da postanu bogatiji za novo iskustvo koje će im pomoći u daljnjem poslovnom razvoju, ali i da se njihov trud i rad prepoznaju i nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije