UniCredit Excellence Hub 2019. - Prilika za stipendiju i početak karijere

Četverodnevna edukacija na temu Data science i prediktivna analitika

UniCredit Excellence Hub 2019. - Prilika za stipendiju i početak karijere

E. Čaušević

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog UniCredit Excellence Huba, UniCredit Bank i ove godine poziva studente završnih godina fakulteta informacijskih tehnologija, PMF-a ili Ekonomskog fakulteta IT usmjerenja da se prijave i učestvuju u četverodnevnoj edukaciji, nakon koje će najuspješniji učesnici imati priliku dobiti stipendiju.

Prijave za učešće su otvorene do 18.04.2019. godine, a mogu se izvršiti slanjem životopisa i kratkog video materijala u kojem kandidati trebaju predstaviti sebe, prethodna iskustva i svoj rad, te istaći svoja interesovanja, na mail [email protected] sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Edukacija će biti realizirana od 14.05.2019. do 17.05.2019. u Mostaru

UniCredit Bank i ovom edukacijom nastavlja svoje aktivnosti na omogućavanju mladim, uspješnim i poduzetnim studentima mogućnosti daljnjeg unaprjeđenja znanja i prilike za stipendiranja i prva radna iskustva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi