UniCredit predstavlja virtuelni Panini album za LP

Virtuelne sličice

UniCredit predstavlja virtuelni Panini album za LP

Sponzorski tekst

UniCredit predstavlja virtuelni Panini album za UEFA Champions League 2014/2015.

Prikupljanje virtualnih sličica nove sezone UEFA Champions League počinje 15.10.2014.

Svim fanovima UEFA Champions League i Panini albuma UniCredit poklanja promo kôd za vlastitu kolekciju sličica

Sa željom da najpopularnije svjetsko fudbalsko takmičenje - UEFA Champions League približe navijačima UniCredit i Panini su i ove godine svim fanovima fudbala/ nogometa omogućili popunjavanje virtuelnog albuma UEFA Champions League za sezonu 2014/15. 

Svi zainteresovani se mogu registrovati putem aplikacije www.unicredit.eu/champions/collection,i pridružiti se navijačima iz cijelog svijeta u popunjavanju Panini virtuelnog albuma. 

Virtuelno prikupljanje sličica nove sezone UEFA Champions League počinje 15.10.2014., dok je za nestrpljive fanove najavni (teaser) album već online, koji će od 15.10. preći u punu verziju zajedno sa svim sličicama prikupljenim do tada.

Virtuelni album se popunjava uz pomoć kodova do kojih se dolazi praćenjem aktivnosti UniCredita i Paninija na internetu ili na društvenim mrežama. Kodovi se mogu naći na poleđeni Panini sličica koje se nalaze u slobodnoj prodaji, a svaki dobijeni kod otvara jednu kesicu sa tri digitalne sličice. Virtuelne sličice moguće je obezbijediti i kroz razmjenu sa drugim učesnicima ove igre, kao i pozivanjem prijatelja da pokrenu svoje virtuelne albume ili učešćem u nagradnim izazovima. 

Svim fanovima UEFA Champions League i Panini albuma UniCredit poklanja promo kôd koji omogućava započinjanje svoje vlastite kolekcije sličica. Promo kôd je: LIGA-ŠAMP-IONA.

Aplikacija je besplatna i može joj se pristupiti sa računara ali i putem Android i iOS mobilnih aplikacija.

UniCredit je započeo saradnju sa Paninijem, sinonimom i liderom za samoljepljive sličice i albume, u jesen 2013., kada je na UniCredit mikro stranici posvećenoj UEFA Champions League sponzorstvu objavljen prvi virtuelni album za sličice UEFA Champions League za sezonu 2013/2014. Inicijativa se pokazala vrlo uspješnom i zabilježila oko 44.000 aktivnih korisnika, zbog čega je partnerstvo produženo i za sezonu 2014/2015.

Ove godine prikupljanje Panini sličica je postalo još lakše i zanimljivije, jer su uvedena dodatna poboljšanja, kao što su dostavljanje besplatnih sedmičnih paketa direktno korisnicima, olakšano mijenjanje sličica između korisnika, dodatne funkcije za društvene medije, poput dijeljenja sličica, te unaprijeđene aplikacije za mobitele i tablete.

Više informacija o Panini virtuelnom albumu koji predstavlja UniCredit, možete pronaći na: www.unicredit.eu/champions/collection

Posjetite našu mikro stranicu: http://be-part-of-it.unicredit.eu/bs-ba.html

Posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/UniCreditChampions

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.