Obavijest UniCredit Bank o lažnom predstavljanju i pokušaju prevara

Obavijest UniCredit Bank o lažnom predstavljanju i pokušaju prevara

Sponzorski tekst

UniCredit Bank obavještava svoje klijente da su u poslednje vrijeme zabilježeni slučajevi lažnog predstavljanja i kontaktiranja naših klijenata od strane nepoznatih osoba koji se predstavljaju kao zaposlenici Banke s ciljem zloupotrebe.

Ljubazno napominjemo da obratite pažnju, te ukoliko se putem telefonskog poziva, SMS-a ili nekog drugog vida online komunikacije od vas budu tražili bilo kakvi lični/osobni podaci, podaci koji se tiču vaše kartice, aktivacijskog koda ili PIN-a m-ba aplikacije, na iste NE ODGOVARATE.

Ovim putem naglašavamo da UniCredit Bank od svojih klijenata nikada neće tražiti povjerljive informacije putem telefona, SMS-a, Viber-a, kao što su br. kartice, PIN, lozinka i sl.

Ukoliko imate sumnju u prevaru, nemojte pokretati poveznice/linkove i nemojte nikada prilagati vaše lične podatke i lozinke.

Za sva pitanja i prijave potencijalne sumnje na raspolaganju Vam stoji Podrška korisnicima UniCredit Bank putem besplatnog info telefona 080/081-051 i email adrese [email protected].

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 5.970,7 miliona KM i kapitalom od 880,8 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 74 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2020.)

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 13 tržišta kao i u drugih 16 svjetskih država. UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, i Sloveniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi