Unitedov dvojac se provodio u noćnom klubu

Slavili pobjedu nad Evertonom

Unitedov dvojac se provodio u noćnom klubu

E. Škorić

Igrači Manchester Uniteda znali su proslaviti pobjedu nad Evertonom (4:0).

United je deklasirao Everton na Old Traffordu, te je nastavio s pobjedama i na vrhu je zajedno s gradskim rivalom Manchester Cityjem. Obje  ekipe sada imaju po 12 bodova.

Nakon utakmice, pojedini igrači Manchester Uniteda odlučili su da se opuste, pa su krenuli u noćni život.

Britanski tabloidi objavili su fotografije Anthonyja Martiala i Matea Darmiana kako čekaju ispred ulaza u noćni klub. 

Nije poznato da li je Jose Mourinho dopustio svojim igračima da idu navečer u klubove ili će pojedinci snositi posljedice.

Poznato je da je Portugalac pedantan i da vodi računa o svemu, pa bi Martial i Darmian mogli da budu izostavljeni sa spiska u nekom narednom meču.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi