Unuka dojučerašnjeg predsjednika Albanije navija za Juve i ima jednu manu: Voli se slikati gola!

Dedo vjerovatno nije ponosan na fotografije unuke

Unuka dojučerašnjeg predsjednika Albanije navija za Juve i ima jednu manu: Voli se slikati gola!

O. Lekić

Beniada Nišani je albanski top model, a italijanskoj javnosti je popznata kao vatrena navijačica Juventusa. Ona će sigurno večeras biti uz svoj omiljeni klub tokom četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Real Madrida.

Inače, malo je manje poznato da je ona ustvari unuka dojučerašnjeg predsjednika Albanije Bujara Nišanija. On je tu funkciju obavljao do prošle godine i sigurno da mu nije drago što mu se unuka često skida pred fotografima.

Njene fotografije bez mnogo ili uopše bez odjeće rado su viđene od strane muške publike na društvenim mrežama, a srećom po njene fanove, takvih fotografija je mnogo u posljednje vrijeme.

Prelijepa Beniada pred večerašnji susret poručuje: "Ronaldo je fenomenalan igrač, ali znam da ga Chiellini može zaustaviti".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Nemojte covjeka sramiti s ovim
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi