Upadom na finale Lige prvaka Kinsey je 'zgrnula' bogatstvo

Pravi potez je napravila

Upadom na finale Lige prvaka Kinsey je 'zgrnula' bogatstvo

M. Šljivak

Kinsey Wolansky je postala planetarno popularna nakon što je upala na teren u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Za samo 15-ak dana njena popularnost na društvenim mrežama je drastično porasla, a njoj je to donijelo milione na računu, baš kao i njenom dečku Vitalyju Zdorovetskom.

On je vlasnik porno sajta Vitaly Uncensored kojeg je Kinsey promovisala na kostimu u kojem je izašla na teren, a ovakav način reklame mu se itekako isplatio.

Vrijednost ove stranice je za 15 dana mnogo veća i sada iznosi 32 miliona eura, a ukupna zarada od reklama ovog sajta je veća od 3.3 miliona eura.

View this post on Instagram

Happiness is not about getting all that you want, its about enjoying all that you have ❤️

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Očigledno su Vitaly i Kinsey jako dobro znali šta rade. Ona je i sama istakla kako ima namjeru da sagradi carstvo, a nakon uleta na finale je dobila veliki broj poslovnih ponuda.

"Do 30. godine planiram zaraditi dovoljno novca da odem u penziju. Upad na finale Lige prvaka će mi u tome itekako pomoći. Planiram još dosta upada", najavila je Kinsey.

Slava koju je dobila joj itekako godi...

"Postala sam iznenada slavna širom svijeta. Poslovne ponude stižu sa svih strana. Mislim da se svima dopalo ono što sam napravila. Čak su me i policajci van stadiona pitali za fotografiju. Presretna sam, ovo je bilo najveće uzbuđenje u mom životu".

View this post on Instagram

When you couldn’t make it as an actress so you have to give people a street performance. @vitalyzdtv

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on