Uplati na WWin putem A-bona i ostvari bonus 50 posto na uplatu

WWin ponovo nagrađuje

Uplati na WWin putem A-bona i ostvari bonus 50 posto na uplatu

WWin nastavlja da nagrađuje i smišlja raznorazne pogodnosti za svoje igrače.

Svi koji danas putem A-bona nadoplate svoj korisnički račun, dobit će bonus od 50 posto u odnosu na visinu uplate. Podsjetimo, A-bon od danas možete kupiti i u poslovnicama INA-e i Energopetrola, a još od ranije u INovina trafikama.

Primjerice, kupovinom A-bona u iznosu od 100 KM WWin dodjeljuje bonus u iznosu od čak 50 KM. Svaki igrač može dobiti najviše 50 KM bonusa, a da bi bonus bio aktivan mora se odigrati uplaćeni depozit.

Svemu dodajmo da akcija vrijedi samo za Bonus Day, odnosno danas i samo za uplate A-bonom, pa zato nemojte propustiti ovu sjajnu priliku.

WWin za svoje igrače uskoro priprema još novosti kako bi im igru napravio što ugodnijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi