Upoznajte sestru Wande Nare: Također voli golišave fotografije, a bila je u vezi sa pravom legendom

Zaira Nara je u sjeni svoje sestre

Upoznajte sestru Wande Nare: Također voli golišave fotografije, a bila je u vezi sa pravom legendom

Wanda Nara je svjetski poznat fudbalski agent koji između ostalog zastupa svog supruga Maura Icardija. 

O Wandi se gotovo svakodnevno piše, kako u italijanskim, tako i u svjetskim medijima, a vrlo često u prvi plan dolaze i njene golišave fotografije.

Ipak, mnogi ne znaju da ona ima dvije godine mlađu sestru koja je također vrlo atraktivna, a imala je "posla" sa bivšim fudbalerom.

Zaira Nara (30) je, za razliku od mnogo poznatije sestre, odlučila da ostane u rodnoj Argentini. Ali, i ona je svojevremeno imala vezu sa vrlo poznatim fudbalerom i to kada je imala samo 19. Zaira je u to vrijeme bila tri godine u vezi i čak se vjerila za nekadašnjeg napadača Manchester Uniteda, ali i upravo Intera - Diega Forlana.

Ipak, ona je pred samo vjenčanje očigledno ohladila pa je odlučila da prekine romansu sa nekadašnjim urugvajskim reprezentativcem.

Zanimljivo, poslije Forlana bila je u vezi i sa teniserom Juanom Monacom i to baš tri godine, ali je i na tu romansu odlučila da stavi tačku.

Top Komentari

Stanley
kurve
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi