Upoznali smo se, ali on je mlađi, čak i niži od mene

Aida Yespica progovorila o Ozilu

Upoznali smo se, ali on je mlađi, čak i niži od mene

Transfer Mesuta Ozila iz Real Madrida u Arsenal polako baca u sjenu i "onih 100 miliona za Balea" koje su Kraljevi platili Tottenhamu za Velšania.

Kada je Mesut Ozil posljednjeg dana prijelaznog roka napustio Real Madrid i za 50 miliona eura prešao u Arsenal, mnogi su ostali šokirani. Međutim, buru koja se podigla nakon njegovog odlaska u London, malo ko je očekivao.

Mediji iz Španije i Italije objaviili su priču o navodnim Ozilovim odlascima avionom na dan utakmice u Pariz i Milano kako bi vidio fatalnu Aidu Yespicu. Mustafa Ozil, otac njemačkog reprezentativca čak je i zaprijetio Real Madridu tužbom, a vjeruje kako je takav pokušaj diskreditovanja njegovog sina krenuo  upravo iz "kraljevskog kluba" s obzirom na veliko negodovanje navijača zbog transfera.

Napokon se javila i atraktivna Venezuleanka, koja tvrdi da nikad nije imala aferu s Ozilom.

''Poznajem Ozila. Prije dvije godine slučajno smo se sreli u jednom noćnom klubu u Madridu. No, nemam nikakve veze s njegovim odlaskom iz Reala. Nisam nikad spavala s njim'', tvrdi bivša Miss Venezuele.

''Razmijenili smo brojeve telefona. Jedne noći me nazvao i rekao da je u Milanu te pitao hoćemo li se vidjeti. Otišli smo na večeru u jedan poznati klub i nismo se skrivali od paparazza. Nakon toga se ništa nije dogodilo. Danas smo oboje sretno zaručeni'', otkrila je fatalna Yespica italijanskim medijima.

''On je mlađi, čak i niži od mene. Imamo divno prijateljstvo i ništa više. Nema više moj broj jer sam ga promijenila, a ja sam njegov izbrisala. Očekujem da i on potvrdi istu priču, kao pravi džentlmen'', poručila je Aida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti