Urnebesno: Ismijan transfer Tine Svena Sušića u Inter

Šaljivi video kruži internetom

Urnebesno: Ismijan transfer Tine Svena Sušića u Inter

Jedan domišljati navijač Hajduka odlučio se našaliti na račun Tine Svena Sušića i njegovog propalog prelaska u Inter koji se dugo najavljivao, još od početka januarskog prelaznog roka.

Video se brzinom svjetlosti proširio internetom i za sada ga je već pogledalo blizu pedeset hiljada ljudi koji su ostali oduševljeni.

Namjera ovog videa nije vrijeđanje našeg reprezentativca već samo simpatična šala, a čak se i njegov autor javno predstavio kao navijač splitskog Hajduka.

Glavna uloga pripala je "Sportskom direktoru Intera" koji je kroz urnebesan smijeh dočarao cijelu sagu oko prelaska Sušića u Inter i objasnio zašto taj transfer nije realizovan...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti