Uz Staru damu je i seksipilna Španjolka

Uz Staru damu je i seksipilna Španjolka

Adnan Beganović

Večeras će Juventus u Torinu odmjeriti snage sa Atletico Madridom, a za prolaz u osminu finala Staroj dami je potreban bod iz ovog susreta.

Fudbaleri Juventusa večeras igraju možda i najvažniju utakmicu u sezoni, a veliku podršku imat će i od španske manekenke, Laure Barriales, koja odnedavno radi kao voditeljica na Juventusovom TV kanalu.

"Kao klinka sam morala podržavati Real zbog moje porodice, inače bi me izbacili iz kuće. Međutim, pratila sam i Juventus, obožavala sam gledati Zidanea kada je igrao za Staru damu", izjavila je sekspilna Laura.

"Pirlo i Buffon su moji omiljeni igrači i mislim da Gigi morao osvojiti Zlatnu loptu. Pored njih volim gledati kako igraju Llorentea i Moratu", dodala je izazovna španska manekenka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.