Uzalud je to što voli i muškarce: Neymarova mama se udaje za 30 godina mlađeg ljubavnika

Nadine ide korak dalje

Uzalud je to što voli i muškarce: Neymarova mama se udaje za 30 godina mlađeg ljubavnika

Midhat Šljivak

Majka zvijezde PSG-a Neymara, 52-godišnja Nadine Goncalves, ponovo je u vezi sa 23-godišnjim Tiagom Ramosom.


Iako su se prije dva mjeseca rastali uz teške riječi, Nadine očigledno nije mogla bez mlađahnog ljubavnika, pa se ponovo odlučila na vezu s njim.

Ispostavilo se tada da je Tiago često bio i u ljubavnim odnosima s muškarcima. Brazilski komičar Carlinhos Maia je bio jedan od njih, a u kuću Neymarovih je došao kao ljubavnik kuhara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-26Yb6pWWJ/[/instagram]

Čini se da će Nadine otići i korak dalje od veze. Mediji iz Brazila tvrde da je ona odlučila da se vjenča s Tiagom i da tako započne novi život.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B7E6L0xoya_/[/instagram]

Par je već iznajmio luksuzni apartman u blizini Sao Paola gdje mogu da budu sami i sada se samo čeka službena objava za vjenčanje.

Top Komentari

Penderinos
Nek je sa srećom mladencima
0 2
makelele
Ebo mu ja mater, al doslovno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi