Užasan uvod u Mundijal: Pretučena zvijezda srpske reprezentacije!

Nastradao i brat fudbalera HSV-a

Užasan uvod u Mundijal: Pretučena zvijezda srpske reprezentacije!

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je danas saopštio konačni spisak putnika na Mundijal u Rusiji, a sada stižu informacije da je jedan od njih brutalno pretučen.

Naime, reprezentativac Srbije Filip Kostić je napadnut u jednom kragujevačkom noćnom klubu, prenosi Kurir.

U Filipovom društvu se nalazio i njegov brat, a navodno je obojicu brutalno pretukla grupa muškaraca. Nešto debilji kraj je izvukao stariji brat Filipa Kostića koji je ostao bez svijesti nakon napada za sada nepoznatih huligana.

Više informacija o samom događaju i zdravstvenom stanju Filipa Kostića i njegovog brata trenutno nema, ali svakako da 26-godišnji fudbaler HSV-a nije ovako zamišljao početak priprema za Mundijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi