Uznemirujući snimak: Obojkašicu progutala vodena bujica dok je spašavala prolaznicu

Mladoj Meksikanki nije bilo spasa

Uznemirujući snimak: Obojkašicu progutala vodena bujica dok je spašavala prolaznicu

S. Grebović

Zastrašujući snimak nam stiže iz Meksika na kojem se vidi kako vodena bujica bukvalno "guta" mladu Alejandru Terrazas Del Val, 17-godišnju odbojkašicu koja je od sigurne smrti spašavala jednu prolaznicu.

Meksički gradić Culiacan obavijen je tugom od petka ujutru, kada se ovaj nesretan slučaj dogodio, a isti su zabilježile nadzorne kamere koje se nalaze u blizini.

Mlada Alejandra Terrazas Del Val je za vrijeme poplava koje su zadesile ovaj grad, na cesti uočila ženu koja je panično dozivala pomoć dok je nosila voda.

Ova hrabra 17-godišnjakinja je brže bolje uskočila u želji da joj pomogne, ali se na njenu žalost još jednom potvrdila stara narodna izreka "u vodi nema junaka". Vodena bujica ju je povukla u otvoren šaht koji se nalazio u blizini, nakon čega joj nije bilo spasa.

Prema svjedočenju mještana, taj šaht je bez poklopca tri godine! Gradonačelnik Culiacana Jesus Estrada Ferreira preuzeo je odgovornost za ovu nesreću i podnio neopozvu ostavku. 

Pravi potez gospodina Ferreire, ali na žalost on neće vratiti jedan izgubljeni život.

Top Komentari

daca
Kaze mladoj Mexikanki nije bilo spasa a naslov odbojkasicu iz Portugala pa nepismenosti
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi