Uzvraća udarac: Neymar brutalno ponizio igrače PSG-a

Ismijava ih na društvenim mrežama

Uzvraća udarac: Neymar brutalno ponizio igrače PSG-a

M. Šljivak

Neymar je s dva gola bio glavni kreator velike Barcelonine pobjede nad PSG-om (6:1) u osmini finala Lige prvaka.

Do 88. minute Parižani su slavili. Imali su gol u gostima (3:1) i prednost od 4:0 iz prvog meča, a potom je uslijedilo paklenih sedam minuta.

Barca je uspjela postići tri gola. Sergi Roberto je pogodio za pobjedu za opću nevjericu na licima igrača i navijača tima iz Pariza.

Bilo je zanimljivo i na društvenim mrežama nakon meča. Nakon prve utakmice u Parizu igrači francuskog prvaka su ismijavali Katalonce, podsjećajući ih na težak poraz.

Ipak, nakon sinoćnjeg meča Neymar im se osvetio. On je na društvenim mrežama postavio fotografiju Adriena Rabiota i Levyna Kurzawe koju su oni objavili nakon velike pobjede na Parku prinčeva.

Tada su ismijavali katalonskog velikana. Sinoć je međutim Neymar brutalno uzvratio i zadnji se smijao svemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi