Chelsea će za 105 miliona dobiti Enza, a London će dobiti fatalnu Valentinu

Englezi se raduju njenom dolasku

Chelsea će za 105 miliona dobiti Enza, a London će dobiti fatalnu Valentinu

Esmer Oštraković

Nogometaš Benfice, Enzo Fernandez, jedna je od glavnih zvijezda januarskog prijelaznog roka a za njegove usluge interesuje se nekoliko velikih klubova.

Navodno je najveći interes pokazala ekipa Chelseaja, a u ukoliko dogovori transfer, Fernandez u London neće stići sam.

Naime, Enzova djevojka je glamurozna Valentina Cervantes koja ima 22 godine, te će krenuti sa svojim momkom put Londona ukoliko transfer bude dogovoren.

Osim Chelseaja za Fernandeza je interes pokazalo još nekoliko klubova, a zanimljivo je da su svi iz Engleske. Radi se o Newcastleu, Manchester Unitedu, te Liverpoolu.

Kada je riječ o djevojci Enza Fernandeza ona je najveći navijač svog momka, sve od kada su se prvi put sreli, ato je bilo 2019. godine.

Njih dvoje također imaju kćerku koja se zove Olivia i ima dvije godine, što je jako zanimljivo obzirom da su oboje jako mladi.

Valentina je navodno studirala engleski jezik, te je tada u Argentini srela zvijedzu River Platea pod imenom Enzo Fernandez.

Njih dvoje su se zatim preselili u Lisabon kada je Enzo kompletirao transfer u Benficu, a činise da će se ubrzo ponovo seliti.

Valentina je veoma aktivna i na Instagramu gdje ima preko 400.000 pratioca, te ih redovno "časti" zanimljivim fotografijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti