Reakcija bivšeg trenera HNL-a govori više od hiljadu riječi: Valentina ga je 'bacila na koljena'

Kuda je odlutao?

Reakcija bivšeg trenera HNL-a govori više od hiljadu riječi: Valentina ga je 'bacila na koljena'

E. Škorić

Na Twitteru se širi kratki video zapisa sa početka ovosedmične emisije Studio HNL koja se emituje na MAXSportu.

Sportska novinarka i voditeljica programa Valentina Miletić najavila je stalnog gosta s riječima: "Sa mnom je, ko drugi nego gospodin Rajko Magić, zapravo jedina konstanta tu kod nas. Svi se rotiraju kako ide kraj sezone, jedino ste vi tu s nama", kazala je Valentina.

Potom je kamera prešla na Magića, bivšeg HNL-ovog trenera koji je vodio Slaven, Šibenik, Dragovoljac, Istru, Kamen Ingrad i Inter, a danas radi kao stručni komentator.

Ništa tu ne bi bilo neobično da Maglić prethodno nije "odlutao", a njegova reakcija i pogled je nešto o čemu se priča.

Jedan od novinara je snimak objavio na Twitteru, a Valentina mu je odgovorila: "Proslavio si me na Twitteru preko noći".

Oglasi

Bilo je raznih šaljivih komentara na Twitteru, pa je jedan objavio da bivši HNL-ov trener ima "dobar pregled igre", dok drugi dodaje: "Nije mi dobro".

Inače, Valnetina je bivša djevojka Hajdukovog napadača Marka Livaje. U to vrijeme, Marku je bilo 17 godina, a njoj 21, a nogometaš je tetovirao Valentinin datum rođenja na prsima iznad srca i datum njihovog susreta na ruci.

Nakon Hajduka, Livaja je završio u Inter Milanu, a sa svojom ljubljenom Valentinom se preselio u taj italijanski grad. Nakon Milana sljedeća mu je postaja bila švicarski Lugano, a nakon karijere diljem Evrope opet se vratio u okrilje doma, u Hajduk.

Trogodišnja veza s Valentinom nije opstala, a danas je Livaja u sretnom braku s bivšom manekenkom Iris Rajčić s kojom je u vezi više od osam godina te imaju dvoje djece.

Zanosna Valentina očito voli sportiste, jer je se povezivalo i sa šest godina mlađim teniserom Bornom Ćorićem.

Oglasi

Bilo je to sada već davne 2015. godine dok je Borna imao samo 18, a ona 24 godine. Sportski novinarku danas prati više od 33 hiljade ljudi na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm2IcLwqrvo/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ch72zFdK2WI/[/instagram]

Oglasi

Najnovije vijesti