Sjećate li se čuvenog Lobanovskog? Njegova stidna i povučena unuka je danas razuzdana ljepotica

Jedna tetovaža privlači pažnju

Sjećate li se čuvenog Lobanovskog? Njegova stidna i povučena unuka je danas razuzdana ljepotica

A. Čaušević

Vrlo vjerovano ne postoji ljubitelj fudbala da nije čuo za Valerija Lobanovskog, čuvenog ukrajinskog trenera i bivšeg šefa stručnog štaba kijevskog Dinama. Čovjeka kojeg je ugledni FourFourTwo magazin izabrao među deset najboljih trenera u historiji. 

Lobanovski je od Dynama napravio Real Madrid istočne Evrope. Prošle je duže od dvije decenije otkako je preminuo, međutim o Ukrajincu koji je živio ispred svog vremena se i dalje priča.

Posljednjih dana u centar pažnje izbila je unuka čuvenog trenera, Ksenija. Nekada mirna i povučena djevojka je odrasla i sada živi i vodi totalno opušten i raskalašen život.

Na nekim od porodičnih fotografija Ksenija se može vidjeti sa pokojnim djedom, a zatim i bakom i roditeljima. Međutim, taj period je daleko iza nje.

U mešuvremenu je postala druga osoba, mnogo se promijenila, prije svega psihički i izrasla je djevojku kojoj mnogi muškarci ne mogu odoljeti.

Oglasi

Ona danas proslavlja svoj 24. rođendan, a brojne atraktivne fotografija sa egzotičnih destinacija te iz skupih restorana najbolje pokazuju kakav život živi.

Atraktivna Ukrajinka na svom tijelu ima brojne tetovaže. Posebnu pažnju privlači ona koju je nedavno izdarila među grudima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjGqrBOtfiK/?hl=en[/instagram]

Inače, njen pokojni djed koji je umro 2002. godine [instagram]https://www.instagram.com/p/CQ8nRBLH8pL/?hl=en[/instagram]je u tri navrata vodio Dynamo Kijev, a trenerskim poslom se bavio duže od četiri decenije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiYLiOJNCMr/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Smatra se istinskim fudblaskim revolucionarom pošto je njegov Dynamo još sredinom 70-ih igrao sa "lažnom devetkom" koja je postala popularna u posljednjoj dekadi modernog fudbala.

Zaslužan je čak zašto su trojica Ukrajinaca dobila Zlatne lopte. Oleg Blokhin i Igor Belanov su to uradili 1975. i 1986. godine, a nešto kasnije u dresu Milana je to uspjelo i Andriyju Shevchenko.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVKujI2tV-y/?hl=en[/instagram]

Za vrijeme trenerske karijere osvojio je 33 trofeja. Svakako se najviše izdvajaju dva Kupa pobjednika kupova sa Dynamom kojeg je čak u tri navrata vodio do polufinala Lige prvaka. Sa nekadanjim SSSR-om je stigao do finala Eura 1988. godine.

Za života je bio u braku sa  Adom Lobanovskom, iza njega je ostala samo kćerka Svitlana koja danas ima izuzetno atraktivnu kćerku Kseniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi