Vardy: Povredu sam liječio vodkom, a onda sam sve prokvario

Odustvovao duže nego što je trebao

Vardy: Povredu sam liječio vodkom, a onda sam sve prokvario

E. Čaušević

Jamie Vardy u svojoj dosadašnjoj karijeri imao je mnogo skandala, a za neke engleska javnost saznala je iz njegove autobiografije.

Napadač Leicestera odlučio je napisati knjigu u kojoj je otkrio mnoge zanimljivosti iz svoje dosadašnje karijere. Vardy je u jednom dijelu knjige pisao o načinu na koji je jednom zbog alkohola duže odustvovao s terena.

"Imao sam neku lakšu povredu noge, ali oporavak je za mene trajao predugo. Imao sam običaj da pijem vodku kada mi je dosadno, a nju sam miješao sa Skittlesima. Dok sam bio povrijeđen samo sam to pio. Trebao sam se vratiti na teren za dvije sedmice, a na kraju sam se oporavljao mjesec dana", rekao je Vardy, te dodao:

"Sjećam se kada sam otišao na pregled kod doktora on se nije mogao načuditi kako se još uvijek nisam oporavio. Pitao me šta radim, a ja sam mu rekao iskreno da pijem vodku svaku noć. Onda me je ubijedio da moram prestati kako bi se oporavio. Na kraju sam tako uradio i oporavio sam se brzo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi