Vatreni okršaj Ronaldove Georgine i Neymarove Brune na crvenom tepihu

Elegantne i seksi

Vatreni okršaj Ronaldove Georgine i Neymarove Brune na crvenom tepihu

S. Grebović

Neymarova zaručnica Bruna Marquezine svojim je izgledom ostavila bez teksta sve koji su bili prisutni na crvenom tepihu u okviru Filmskog festivala u Veneciji, ali ni Ronaldova Georgina Rodriguez nije izgledala ništa manje impresivno.

Poznate ličnosti 'okupirale' su 75. po redu Venecijanski Filmski festival, a mnoge dame su tamo zablistale.

Na premijeri filma "The Sisters Brothers", izdominirala je brazilska glumica Bruna Marquezine, koja je inače u vezi sa velikom zvijezdom brazilske reprezentacije i PSG-a Neymarom.

Nema sumnje kako je Bruna blistala od elegancije i seksipila, ali šta tek onda reći za Ronaldovu Georginu Rodriguez koja je i nakon poroda zadržala sjajnu liniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi