Vatreni u akciji: Prodaju dresove da bi dječak prohodao
Pixell

Najbolje kotirao dres od Mandžukića

Vatreni u akciji: Prodaju dresove da bi dječak prohodao

Hrvatski fudbaleri, Josiš Šimunić, Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Ivica Olić i Mario Mandžukić, odlučili su svoje potpisane dresove staviti na aukciju. Zarađeni novac bit će namijenjen za liječenje 14-godišnjeg Mislava Šuške.

Doktori su zaključili da Mislavu trebaju ortoze za noge i korzet za kralježnicu te ortopedske cipele. Nakon toga bi trebao na tri operacije stopala, a potom će trebati izraditi nove ortoze koje bi, uz hodalicu, Mislavu omogućile hodanje.

Njegovi operativni zahvati iznosit će oko 40.000 eura, a prikupljanje novca trajat će do kraja godine. Zasad je od ponuđenih dresova najbolje kotirao onaj od Marija Mandžukića, čija je cijena iznosila 1600 kuna. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.