Veležovo pivo od danas u marketima i diskontima

Veležovo pivo od danas u marketima i diskontima

E. Škorić

Sa ponosom FK Velež obavještava sve Veležovce da se od danas i službeno mogu osvježiti Veležovim pivom.

Agilna uprava FK Velež je u saradnji sa brendom Bihaćke pivovare Preminger, uz pomoć prijatelja iz UGMR, pokrenula novu priču koja se odnosi na brendirano Limited Edition pivo sa Veležovim grbom. Popularno je već nazvano Veležovo pivo.

Svakako da je ovo još jedan odličan korak naprijed za naš klub, koji direktno vodi ekonomskoj i marketinškoj stabilizaciji i popularizaciji Veleža.

Mostar je jutros osvanuo sa Veležovim pivom u trgovinama, ali s obzirom na veliki broj Veležovaca širom Bosne i Hercegovine ne sumnjamo da će se uskoro moći kupiti širom države.

Velež poziva sve diskonte, trgovine i ugostiteljske objekte da se aktivno uključe u promociju i prodaju Veležovog piva već danas, a mi Veležovci ćemo se svakako potruditi da odgovorimo na pravi način. Kupovinom i konzumacijom Veležovog piva promovišete i pomažete ne samo FK Velež nego i domaću proizvodnju. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi